Meistä

Tervetuloa Korttien Taloon – klassikkokorttien maailmaan!

Korttien Talon tarina alkoi vuonna 1995, kun Hämeenlinnaan, Linnanpuiston vanhaan puutaloon avattiin Korttien Talo. Se esitteli suomalaisen postikortin historiaa – ja samalla kansakunnan yhteisten muistojen ja tunteiden historiaa.

Yhdentoista vuoden toiminta-aikanaan Korttien Talo järjesti noin 60 vaihtuvaa näyttelyä postikortin monista ulottuvuuksista – Marilynista Tenaviin ja kenttäpostista rakkauskertomuksiin. Oli klassikkotaiteilijoita, ilmiöitä ja ihmetyksen aiheita.

Pikkuhiljaa syntyi myös Korttien Talon oma postikorttimallisto, kun näyttelyiden materiaaleista painettiin kortteja myymälään. Pian niitä alettiin myydä myös muihin museokauppoihin ja jälleenmyyjille ympäri Suomea. Korttien Talo rekisteröitiin myös korttien tavaramerkiksi.

Korttien Talo on jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan kehittänyt klassikkokorttiensa kokoelmaa ja samalla etsinyt uusia postikortin ideaan sopivia tuttavuuksia.

Uskomme edelleen hyviin tekijöihin ja hyviin tarinoihin. Meistä on tärkeää, että klassikkokortteja on saatavilla. Hyvä kortti on ajaton. Se välittää tunteita, jakaa muistoja ja säilyy.

Rakkaudesta postikortteihin

Korttien Talo

Tuote lisätty suosikkilistalle

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme toimivuutta ja tarjotaksemme
parempaa käyttökokemusta. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön.